Ο Μ.Ε.Ο. στο Θέατρο Άλσος για μια βραδιά γεμάτη γέλιο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το γέλιο δεν είναι απλώς διασκέδαση, είναι στάση ζωής!

Μια ξεχωριστή θεατρική έξοδο διοργανώνει ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος Νέου Ψυχικού την Τετάρτη 1 Ιουλίου, προσκαλώντας τα μέλη και τους φίλους του να παρακολουθήσουν στο Θέατρο Άλσος την παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη «Ανα-τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά».

Πρόκειται για μια μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή που φέρνει στη σκηνή την πιο εκρηκτική παρέα του καλοκαιριού, γνωστούς εκπροσώπους της σάτιρας, του stand-up και της κωμωδίας, σε μια παράσταση γεμάτη χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αιχμηρό σχολιασμό της καθημερινότητας.

Στην παράσταση συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Θοδωρής Αθερίδης, Κατερίνα Βρανά, Λευτέρης Ελευθερίου, Αντώνης Κρόμπας, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Ορέστης Τζιόβας, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Έλενα Χαραλαμπούδη και Γιώργος Χατζηπαύλου.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από τα γραφεία του ΜΕΟ στις 7.00 μ.μ., ενώ η παράσταση ξεκινά στις 8.30 μμ Τα εισιτήρια βρίσκονται στη Γ΄ Ζώνη και η τιμή συμμετοχής, που περιλαμβάνει εισιτήριο και μετακίνηση, ανέρχεται στα 33 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με άμεση εξόφληση στα γραφεία του Ομίλου 2106714603, Δευτέρα έως Παρασκευή 5.00 μμ με 9.00 μμ, καθώς και στα τηλέφωνα της Προέδρου κ. Σοφίας Μαστρογιωργάκη 6972266417 και της Γενικής Γραμματέως και Υπεύθυνης Πολιτιστικών κ. Ντενίζ Βέρδη 6946671030.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις